Loading

wait a moment

De beste schoenen voor elke gelegenheid

Gabor damesschoenen

Het is altijd even nadenken over wat voor soort schoenen je aantrekt per gelegenheid. Belangrijk is om nooit impulsief schoenen te kopen. Je denkt dan dat ze leuk staan. En dat zal ook wel zo zijn, bij 1 outfit. Daarna kan je ze nooit meer aan. Dus denk goed aan wat voor soort schoenen je koopt. In dit artikel zet ik alle basics op een rij, zodat jij bijvoorbeeld Gabor damesschoenen kan kopen in de juiste vorm en hoeveelheid. 

Gelegenheid

Als eerste is het verstandig om te kijken naar de mooie schoen. De schoen die je kan dragen om er netjes uit te zien. Iets dat er goed uitziet bij een jurkje maar ook iets waarvan je geen blaren krijgt na 15 minuten. Je moet er overigens wel de hele avond op kunnen dansen en lopen. Het is slim om hierbij te denken aan enkellaarsjes. Deze staan mooi bij een jurk, maar zitten ook heel comfortabel.

Werk

Voor je werk wil je schoenen aanschaffen die vies mogen worden, maar toch leuk staan. Vermijd misschien de kleur wit. Dit wordt snel vies en het is zonde om zoiets te kopen voor je werk. Maar een mooie taupe of groen of lichtgrijs staat netjes en vlekken zul je niet snel zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *