Loading

wait a moment

Dit moet je weten over de functie financieel administratief medewerker

Binnen bedrijven zijn tal van functies beschikbaar: een van de meest bekende en ook populaire functies is die van financieel administratief medewerker. Ieder bedrijf heeft medewerkers in deze functie nodig en dit betekent dat je er baat bij hebt om hier een opleiding voor te gaan volgen. Je bent er zo zeker van dat je ergens aan de slag kunt gaan. Wil jij graag meer weten over de functie financieel administratief medewerker? Hier lees je alles wat je moet weten en kun je op zoek gaan naar een locatie om deze lessen te volgen. Zo kun je meteen solliciteren en bij een leuk bedrijf gaan werken!

Wat doet een financieel administratief medewerker?

Een financieel administratief medewerker heeft verschillende werkzaamheden. De werkzaamheden richten zich vooral op de administratie en de boekhouding is dan ook een belangrijk onderdeel. Je moet crediteuren en debiteuren beheren, dagafschriften verwerken, excel sheets maken en meer. Tijdens de opleiding tot financieel administratief medewerker leer je alle kennis die je voor deze functie nodig hebt.

De opleiding bestaat uit twee onderdelen: de opleiding administratief medewerker en de vervolgopleiding financieel administratief medewerker. Je leert dus eerst alle beginselen voor administratief medewerker: pas daarna ga je dieper in op het financiële gedeelte. Na het afronden van de opleiding heb je twee diploma’s: dit is zeer waardevol voor werkgevers. En omdat er nog altijd veel vraag is naar administratief medewerkers is het zeker interessant om deze opleiding te gaan doen: de kans op een baan in deze branche is groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *