Loading

wait a moment

Met een entresolvloer benut je optimaal je ruimte

Vind je dat je je werkplaats, magazijn of atelier niet voldoende benut? Misschien is de werkvloer wel volledig ingenomen maar is er nog ruimte in de hoogte. Een entresolvloer is dé ideale oplossing om voor 100% je ruimte te gebruiken. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je precies die opstelling kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen. En wist je dat niet alleen bedrijven maar ook particulieren kiezen voor tussenvloeren? Zo worden bijvoorbeeld grote loftwoningen voorzien van een tussenverdieping. Een mooie stoere tussenvloer is niet alleen stijlvol maar ook nuttig.

Op welke manier zet je je entresolvloer in?

In bedrijven wordt een entresolvloer ingezet om gewoon meer werk- of stapelruimte te creëren. Maar je kan op je tussenverdieping bijvoorbeeld ook je kantoor inrichten zodat je dichter bij je medewerkers bent en een overzicht hebt over de activiteiten in je werkplaats. In privéwoningen wordt er op de entresol bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een zitkamer of een speelhoek voor de kinderen geïnstalleerd. In plaats van te verhuizen wanneer je gezin of je onderneming uitbreidt, installeer je gewoon een tussenvloer. Het kost je minder en je zit terug voor een hele tijd goed.

Kies de opstelling die jij wenst

De installateur van je tussenvloer zal je perfect kunnen helpen met het ontwerp. Heb je gewoon één tussenverdieping nodig welke te bereiken is met een rechte trap? Of ga je voor meerdere verdiepingen boven elkaar die op diverse plekken met trappen verbonden zijn? Je kunt ook meerdere entresolvloeren met elkaar verbinden door middel van loopbruggen. En voor je trap kies je een rechte trap of een trap met een of meerdere tussenstukken. Ook de vloer kies je zelf. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen vaste, volle vloeren en vloeren die bestaan uit een soort van rooster. Om het veilig te houden, laat je een entresolvloer best door een ervaren installateur plaatsen. Niet alleen het uiterlijke aspect, maar ook de veiligheid van de tussenvloer is van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan zeer sterke verbindingen tussen de onderdelen, leuningen en veilig trappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *