Loading

wait a moment

Pinterest business voor meer omzet

Gebruik je Pinterest voor jouw bedrijf ook zakelijk? Mocht dit niet het geval zijn, dan is het goed om dat wel eens op te gaan pakken. Met Pinterest marketing valt er namelijk veel te behalen! Steeds meer bedrijven zien het nut van Pinterest in en dat is maar goed ook. Er zijn immers miljoenen gebruikers over de hele wereld op dit social media platform actief en daarom kan het ook interessant zijn voor jouw bedrijf. Gebruikers van Pinterest komen naar dit social media platform omdat ze op zoek zijn naar inspiratie en wat is er nou mooier dan consumenten in de allereerst fase van het koopbeslissingsproces te triggeren.

Gebruikers op Pinterest komen er een bruiloft te plannen, inspiratie op te doen voor een traktatie, hun huis in te richten, te bouwen of om nieuwe ideeën voor recepten op te doen.


Waarom Pinterest inzetten voor bedrijven?


Pinterest is het vierde populairste sociale mediaplatform in de Verenigde Staten en het is dan ook logisch dat het ook in Nederland een zeer populair social media kanaal is. Wanneer je je als bedrijf op Pinterest wilt profileren is het van belang dit gelijk goed te doen. Consumenten krijgen namelijk maar één keer de kans op een goede eerste indruk van jouw bedrijf of merk op te doen. En je wilt natuurlijk dat het gelijk een super goede indruk is.

Wil je nou starten met Pinterest marketing maar heb je geen idee hoe je dit als bedrijf moet aanpakken? Laat dan Pinterest uitbesteden door een Pinterest specialist van BuildSocial. Zij hebben jarenlang ervaring met het plaatsen van pins op Pinterest en weten hoe ze jouw doelgroep moeten pakken. Met als uiteindelijke resultaat een mooie omzet en een groot bereik voor een doelgroep die voor jouw bedrijf interessant is! Start vandaag nog met Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *